Livrarea Produselor

 

In Romania livrarea produselor poate fi facuta prin servicii de Curier Rapid! Pretul livrarii este unul fix pentru orice zona / oras din Romania - 20 ron.

Daca ati ales corect orasul din lista curierului rapid, suma de bani afisata in cosul de cumparaturi cuprinde transportul si este tot ceea ce trebuie sa platiti! Daca curierul va solicita alti bani este o greseala si va rugam sa ne contactati imediat!

 

In afara tarii livrarea produselor poate fi facuta prin Posta Romana (durata cca 10 zile in functie de tara) taxa de transport fiind de cca 100 de lei sau prin curier rapid (cca 5 zile). In acest caz comenzile vor fi achitate in avans prin ordin de plata sau card. 

 

Comenzile efectuate sau confirmate de banca pana in ora 14:00 vor fi trimise in aceeasi zi, comenzile facute dupa aceasta ora urmand sa fie expediate a doua zi. Comenzile efectuate vineri dupa ora 12:00, sambata sau duminica vor fi procesate si expediate luni dimineata.

 

In cazuri speciale avem dreptul de a modifica termenul de livrare anuntandu-va despre aceasta.

 

Din cauza faptului ca nu se poate garanta existenta in stoc permanent a tuturor produselor prezente pe site exista posibilitatea sa nu putem livra o anumita comanda. In acest caz vom returna clientului contravaloarea produsului in cel mai scurt timp.

 

Nu suntem raspunzatori de eventualele deteriorari ale produselor ce sunt transportate necorespunzator prin intermediul firmei de curierat sau prin intermediul Postei Romane!

 

In cazul in care coletul dumneavoastra intarzie sau apar alte probleme va rugam sa ne contactati la:

 

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la:

 

mail: magazin[at]magazinfcsb.ro 
tel: 0725 368 247 (luni-vineri intre 11:00 si 18:00)
facebook.com/MagazinulSuporterilorStelisti