Livrarea Produselor

IN LUNILE SEPTEMBRIE SI OCTOMBRIE (datorita numarului foarte mare de comenzi, promotii si meciuri internationale) comenzile vor fi livrate cu intarziere. Estimam ca termen de livrare a comenzilor 7-10 zile lucratoare de la primirea comenzii. Ne cerem scuze pentru neplaceri!

 

In Romania livrarea produselor va fi facuta prin servicii de Curier Rapid - prin Bookurier! Pretul livrarii este unul fix pentru orice zona / oras din Romania - 25 lei. Singura exceptie este Bucurestiul unde pretul este de 20 lei.

Daca ati ales corect orasul din lista curierului rapid, suma de bani afisata in cosul de cumparaturi cuprinde transportul si este tot ceea ce trebuie sa platiti! Daca curierul va solicita alti bani este o greseala si va rugam sa ne contactati imediat!

In afara tarii livrarea produselor va fi facuta tot prin curier (cca 7-10 zile lucratoare de la trimiterea pachetului). Pachetul va fi livrat la usa. In acest caz comenzile vor fi achitate in avans prin ordin de plata sau card. 

 

Comenzile efectuate sau confirmate de banca in ziua curenta vor fi expediate (vor pleca de la noi din depozit) in maxim 48 de ore. Comenzile efectuate vineri, sambata sau duminica vor fi procesate si expediate incepand de luni dimineata. Coletele vor fi trimise in ordinea in care au fost comandate. De asemenea, tricourile personalizate vor fi trimise mai greu (7-14 zile) deoarece se fac la o firma partenera si depindem de programul acesteia.

 

In cazul in care fluxul de comenzi este foarte mare (promotii, lichidari, etc.) livrarea comenzilor poate dura mai mult de 48 de ore! Dupa expedierea coletului, acesta va ajunge la dvs in maxim 48 ore (termen valabil pentru Romania). Pentru a intelege mai bine, perioada in care veti primi pachetul (nu se iau in calcul sarbatorile, promotiile si pachetele personalizate) este de cca 4-5 zile (cca 2 zile pleaca de la depozitul nostru si cca 2 zile face pe drum).

 

In cazuri speciale avem dreptul de a modifica termenul de livrare anuntandu-va despre aceasta.

 

Din cauza faptului ca nu se poate garanta existenta in stoc permanent a tuturor produselor prezente pe site exista posibilitatea sa nu putem livra o anumita comanda. In acest caz, in cazul in care produsul a fost platit in avans, vom returna clientului contravaloarea produsului in cel mai scurt timp.

 

Nu suntem raspunzatori de eventualele deteriorari ale produselor ce sunt transportate necorespunzator prin intermediul firmei de curierat sau prin intermediul Postei Romane!

 

In cazul in care coletul dumneavoastra intarzie sau apar alte probleme va rugam sa ne contactati la:

mail: contact[at]magazinfcsb.ro 

tel: 0725 368 247 (luni-vineri intre 11:00 si 18:00)