Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100%

Tot ce ne dorim este ca fiecare client sa fie multumit de calitatea produselor pe care le comercializam. De aceea dorim sa va garantam cumparaturile.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea lor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Exceptie de la acesta regula fac produsele distinct personalizate conform specificatiilor dumneavoastra, iar acestea nu poate fi returnate decat in cazul unui produs defect. Ex. tricoul personalizat cu nume sau cana cu poza ta.

Firma noastra va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari ce tin de aspect sau forma deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la:

 

mail: contact[at]magazinfcsb.ro 

tel: 0725 368 247 (luni-vineri intre 11:00 si 18:00)